Skip to content
Advertisements

Ben-Oni Ardelean, în tandrețuri c-o drăguță

Al doilea om din cel mai puternic partid de opoziţie e îndrăgostit şi nu se fereşte s-o arate. Pastorul-parlamentar împarte gesturi intime cu domnişoara ”Zen”! Vicele Camerei Deputaţilor, Ben-Oni Ardelean, e cel mai bogat politician din Timiş.

Zilele trecute, Ben-Oni Ardelean şi tânăra “Zen” au ajuns, în jurul orei 22.30, acasă la viceprepreşedintele Camerei, făcând risipă de gesturi tandre pe drum. Cum au intrat în bloc, s-au sărutat ca în filme, până a venit liftul. Au intrat sărutându-se. Apoi, în apartament, în dreptul ferestrei, au continuat. Mai rar așa sesiune de sărutat! Pastorii ăștia sunt ceva…

Au înnoptat amândoi, iar dimineaţă, în jurul orei 10.00, au plecat cu aceeaşi maşină Audi cabrio, condusă de Ioana, spre Parlament. Tânăra l-a lăsat în faţa intrării Camerei Deputaţilor pe demnitar, nu înainte de a-l săruta, îndelung, la despărţire. Apoi, şi-a continuat drumul, iar după ce a găsit un loc de parcare, a pornit-o spre intrarea în sediul Senatului, unde lucrează, încărcată cu mai multe cumpărături.

Ben-Oni Ardelean este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi vicepreşedinte PNL. În vârstă de 42 de ani, Ben-Oni Ardelean este licenţiat în Teologie, conferenţiar asociat la Facultatea de Teologie Baptistă a Universităţii Bucureşti, cadru universitar la Institutul Baptist Bucureşti. În perioada 2012 – 2016 a fost senator, iar din 2016 este deputat. Între 1998 şi 2008 a fost pastor, aparţinând de Uniunea Bisericilor Baptiste din România.

Citeste mai mult sau vezi poze si video https://m.cancan.ro/dragostea-invins-criza-politica-doilea-om-cel-puternic-partid-opozitie-e-indragostit-fereste-s-arate-pastorul-parlamentar-imparte-gesturi-intime-domnisoara-zen-vicele-camerei-deputatilor-ben-oni-17613011

Categories

Biserici live

Advertisements

ADMIN View All

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

One thought on “Ben-Oni Ardelean, în tandrețuri c-o drăguță Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: